لوگو فروشگاه Pro-av

امروز: 10 فروردین 1403 به PRO-AV خوش آمدید.

چه میکروفونی بخرم؟

تفاوت‌ میکروفون کاندنسر و داینامیک

بررسی تفاوت‌ میکروفون کاندنسر و داینامیک

آشنایی و اطلاع از تفاوت‌ میکروفون کاندنسر و داینامیک مهم‌ترین موضوع برای خرید میکروفون است. برای ضبط صدای مناسب و دلخواه، انتخاب میکروفون درست نیازمند آگاهی از نحوه عملکرد آن‌هاست. راحت‌ترین و اصلی‌ترین تعریف برای تفاوت میکروفون کاندنسر و داینامیک نحوه و طریقی است که صدارو دریافت می‌کنند. در واقع این دو مدل میکروفن با تکنولوژی‌های متفاوتی صدا را ضبط می‌کنند و همین دلیل بر استفاده‌ها و کاربرد‌های مختلف آن‌ها تاثیر گذاشته است که ما در این مقاله به چگونگی و تفاوت این تکنولوژی‌ها می‌پردازیم. امروزه اکثر میکروفن‌ها به دو گروه تقسیم می‌شوند:

  1. کاندنسر
  2. داینامیک

میکروفون کاندنسر

میکروفن کاندنسر (میکروفون خازنی) معمولا در استودیو‌ها برای دریافت صدا با جزئیات بالا استفاده می‌شود. یک پرده بسیار حساس به نام دیافراگم که روی یک صفحه معلق است دلیل این حساسیت بالا است.
صدا با دیافراگم میکروفون کاندنسر برخورد می‌کنه و به نسبت شدت صدا، دیافراگم حرکت می‌کند که این حرکت در داخل میکروفن صدا را تبدیل به سیگنال یا انرژی الکتریکی می‌کند.
کاندنسر ها با برق ولتاژ پایین (48 ولت) یا به عبارتی فانتوم پاور ( Phantom Power ) راه‌اندازی می‌شوند تا خروجی قوی ارائه کنند.

علت استفاده از پاپ فیلتر در استودیو‌ها در هنگام ضبط خوانندگی یا بقیه موارد حساسیت بسیار بالای این میکروفن‌ها است. این حساسیت به طوری هستش که میکروفون (با توجه به بزرگ و کوچیک بودن دیافراگم) صدای زیادی از محیط هم ضبط می‌کنند. برای همین نیاز به محیط‌های آکوستیک (یا ساکت) برای استفاده از اکثر این میکروفون‌ها دارید.

مشاهده میکروفون‌های کاندنسر با قیمت مناسب: اینجا کلیک کنید.

نحوه عملکرد میکروفون کاندنسر:

  1. نحوه عملکرد میکروفون کاندنسرموج صدا
  2. دیافراگم
  3. صفحه پشتی
  4. باتری
  5. قطعه مقاومت
  6. سیگنال صدا

میکروفون داینامیک

ساختار و تکنولوژی میکروفن داینامیک کاملا متفاوت است. اینجا برای تبدیل حرکت حاصله از لرزش دیافراگم به انرژی الکتریکی، از سیم‌پیچ استفاده می‌شود. خروجی صدا کمتر از صدایی است که از کاندنسر‌ها خارج می‌شود. این نکته زمانی بسیار مثبت است که سیگنال دریافتی بسیار قدرتمند است.

میکروفون‌های داینامیک نیازی به منبع تغذیه خارجی ندارند و قیمت‌های مناسب‌تری دارند. در عین حال مقاوم تر هم هستند و نگهداری از آن‌ها در طولانی مدت بسیار ساده‌تر هستش.
میکروفون داینامیک با قیمت مناسب: SR-HM7

نحوه عملکرد میکروفون داینامیک:

نحوه عملکرد میکروفون داینامیک

  1. موج صدا
  2. دیافراگم
  3. سیم‌پیچ
  4. آهنربا
  5. سیگنال صدا

تفاوت‌ میکروفون کاندنسر و داینامیک

  1. اگر بخواهیم نگاهی به صدایی که کندانسور و داینامیک‌ها ضبط می‌کنند داشته باشیم، میکروفن‌های کاندنسر صادق‌تر هستند و صدایی نزدیک‌تر به واقعیت ضبط می‌کنند و در میکروفن‌های داینامیک با کمی تغییر در صدا مواجه هستیم.
  2. کاندنسر ها حساس‌تر هستند پس صدای محیط را بیشتر ضبط می‌کنند.
  3. داینامیک‌ها مناسب اجرای زنده هستند و کاندنسر‌ها برای استودیو‌ها استفاده می‌شوند.

 

میکروفون استودیویی

میکروفون استودیویی Aston Element با دیافراگم بزرگ و کویل متحرک فعال است که برای ارائه عملکردی بی‌نظیر به‌ویژه در آواز و سازهای آکوستیک طراحی شده است. کپسول منحصربه‌فرد Ridyon آن، بهترین ویژگی‌های فناوری داینامیک، کندانسور و میکروفون نواری را بدون ایراداتی که هر یک از آن‌ها رنج می‌برند، دارد و همه آن‌ها را در کنار ظاهر زیبا و خاص، وزن کم و در عین حال مقاوم تبدیل می‌کند.

 

چه میکروفونی بخرم؟

حالا می‌رسیم به این سوال که چه میکروفنی پاسخگوی نیاز شما هستش و بهترین انتخاب چیست؟ اول از هرچیز باید کار خود را بشناسید بعد با توجه به شناختی که از میکروفون‌ها پیدا کردید اقدام به خرید میکروفن کنید. اما اگر دنبال تولید محتوا با موبایل خود هستید و به میکروفون‌هایی با کاربری راحت‌تر و مناسب تولید محتوا ساده‌تر نیاز دارید، به این لینک بروید.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه گاما کامپیوتر