تفاوت بین اکستندر HDMI و اکستندر KVM
قبل از این که بریم سراغ تفاوت این دو اکستندر، خیلی سریع به این بپردازیم که اکستندر چیست و چه کاربردی دارد؟
وظیفه اکستندر (به معنی گسترش دهنده) HDMI حل مشکلات ناشی از محدودیت سیگنال در مسافتهای طولانی است تا بتوانید بیشترین بهره را از دستگاههای پخش و سرگرمی خود ببرید.
حال میپردازیم به این که تفاوت دو مدل اکستندر HDMI و KVM چیست؟ این ویدیو سریعترین و راحت ترین راح حل رسیدن به این سوال است:
اکستندر HDMI
ارسال سیگنال HDMI در متراژ بالا در بسیاری از موارد دشوار است. همچنین اگر به هر دلیل کابل HDMI دچار قطعی شود، هزینه زیادی به فرد تحمیل میشود. اکستندر HDMI این امکان را میدهد تا با استفاده از کابل شبکه، با ریسک کمتر و همچنین هزینه کمتر، سیگنال HDMI را تا مسافت بیشتری ارسال کنید. همچنین کابلهای HDMI نهایتاً 30 متر طول دارند که از قیمت بالایی هم برخوردار هستند از این رو برای افرادی که به طول بیشتری نیاز دارند این یک مشکل محسوب میشود اما نباید نگران این موضوع باشید چون اکستندر HDMI این مشکل را حل کرده است و شما میتوانید سیگنالهای ویدئویی را با کیفیت بالا به دیگر دستگاههای پخش انتقال دهید.
اکستندر KVM
kvm اکستندر یک مدل از اکستندرهای HDMI است و عملکرد آن مانند اکستندرهای دیگر است و قابلیت انتقال تصویر بر روی کابل شبکه را دارند. با این تفاوت که KVM Extender به شما اجازه ارسال سیگنال موس و کیبورد از راه دور را هم میدهد. دومین تفاوت اصلی بین اکستندر HDMI و اکستندر KVM این است که KVM ها از تکنولوژی IR پشتیبانی نمیکنند.
آشنایی با برخی محصولات
یک نمونه از جدیدترین و بهترین اکستندرهای برند لنکنگ با گارانتی شرکت نظام:
اکستندر بیسیم HDMI لنکنگ مدل LKV699KVM
ارسال تصویر بیسیم HDMI تا 50 متر
مدل LKV699KVM اکستندر بیسیم HDMI لنکنگ از ورودی و خروجی حداکثر رزولوشن4k 60Hz برای حفظ کیفیت سیگنال اصلی پشتیبانی میکند. از استریم ultra HD از لپ تاپ یا سایر دستگاه های HDMI به تلویزیون یا پروژکتور خود لذت ببرید. اکستندر LKV699KVM قابلیت ارسال تصویر حتی از دیوار را هم دارد. اما با توجه به پهنا و جنس دیوار مقدار فاصله فرستنده و گیرنده مورد اهمیت است.
اکستندر تصویر HDMI روی شبکه – لنکنگ LKV676E
توسعهدهنده تصویر HDMI مدل LKV676E از سری محصولات اکستندر کمپانی لنکنگ (Lenkeng) درزمینهٔ افزایش فاصله انتقال تصویر است. که شامل دو بخش فرستنده و گیرنده است که با حذف محدودیت و مشکلات کابل HDMI توسط تک کابل شبکه به یکدیگر متصل شده و تصویر را بدون افت کیفیت و تأخیر، با افزایش فاصله ارسال تصویر در شبکه در مقصد بهصورت پورت HDMI در خروجی تحویل و درنهایت بر روی نمایشگر نمایش میدهد. در ادامه به بررسی امکانات و مزایای آن میپردازیم.